Over SOS Events


Sfeer = Beleven = Herinneren


Dat is waar het bij al onze diensten om draait! Wij zorgen ervoor dat jouw business-event een indrukwekkende belevenis wordt. Een evenement dat je je nog lang zult herinneren. Een uitje of sportdag met je collega’s, een vergaderbreak tijdens een bijeenkomst, een relatiedag voor je beste klanten, teambuilding met diepgang of een familiedag voor jong en oud. Je kunt het zo gek niet bedenken...

Benieuwd wat wij allemaal tot in de puntjes voor je kunnen regelen? Neem snel een kijkje op onze websites. En als je vragen hebt, laat het ons weten. Wij denken graag met je mee!


SOS Events

SOS Events verzorgt sinds 1996 bedrijfsuitjes, teambuilding en vergaderbreaks. Veelal op de Veluwe, maar op locatie elders in het land is ook mogelijk. Al onze uitjes zijn origineel en onvergetelijk! Of je nou een bedrijfsuitje wil organiseren voor 20 personen, 100 personen of meer? Laat de organisatie maar aan ons over, want wij kunnen groepen tot wel 2.000 personen prima aan!

Bekijk het aanbod van SOS Events


SOS Events

Veluwe Valley

Op ons evenemententerrein in Beekbergen staan 60 verschillende outdoor activiteiten voor je klaar. Hier mag je onbeperkt gebruik van maken voor een vast bedrag per persoon. Van sportief tot recreatief, teambuilding en plezier tot uitdagingen op grote hoogte. Er is voor ieder wat wils! De activiteiten zijn zeer geschikt voor een origineel bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teambuilding.

Bekijk het aanbod van Veluwe Valley


Veluwe Valley voor vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitjes

ExperienCity

De Veluwe verkennen tijdens je bedrijfsuitje doe je met uniek (elektrisch) vervoer van ExperienCity. Denk aan de E-chopper, Twizy, E-mountainbike of E-loopfiets. Combineer dit met één van de 25 andere activiteiten en je bent verzekerd van een geslaagde dag. Ook ideaal als locatie voor je personeelsfeest of bedrijfsfeest tot 120 personen.

Bekijk het aanbod van ExperienCity


Experiencity

Teambuilding

Succesvolle teambuilding hoeft niet altijd alleen maar serieus te zijn. Er zijn namelijk verschillende manieren om de communicatie en samenwerking binnen je team, afdeling of hele bedrijf te versterken. Ontspanning en plezier horen daar ook bij. In overleg kijken we naar het doel dat je wil bereiken met de teambuilding zodat we, met een geschikte trainer, een programma op maat kunnen samenstellen.

Bekijk het aanbod van Teambuilding


Teambuilding uitjes

Klimbos Garderen

Midden op de Veluwe vind je Klimbos Garderen. Het veiligste klimbos van Nederland met maar liefst 9 verschillende parcoursen op 5 tot 25 meter hoogte. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Zij kunnen lekker springen en stuiteren in het nettenparcours. Dus, ben jij tussen de 4 en 104 jaar oud? Kom gezellig klimmen tijdens je bedrijfsuitje, kinderfeestje, schoolreisje, familiedag of vrijgezellenfeest!

Bekijk het aanbod van Klimbos Garderen


Klimbos Garderen op de Veluwe

Veluwe Specialist

Met het gezin een weekendje weg of een familiedag op de Veluwe? Bij de VeluweSpecialist hebben wij allemaal leuke vervoersmiddelen voor je klaarstaan om de mooiste plekjes te ontdekken. Ga eropuit met stoere E-choppers, cross door de bossen op een (E-)mountainbike, doe een leuke interactieve speurtocht met de kids of huur een Mini Cooper. Je krijgt altijd een mooie route van ons mee, helemaal gratis!

Bekijk het aanbod van de Veluwe Specialist


Veluwe Specialist; Dagje uit op de Veluwe

Klimbos Harderwijk

Langs de A28 bij afslag Harderwijk vind je Klimbos Harderwijk. Naast de uitdagende klimparcoursen kan je hier ook een vrije val maken van maar liefst 16 meter hoogte, durf jij dat aan? Verder staat Klimbos Harderwijk bekend om zijn Rollercoaster Zipline. Met deze zipline vlieg je op hoge snelheid door de bochten van de zipline. Uniek in Nederland!

Bekijk het aanbod van de Klimbos Harderwijk


Klimbos Harderwijk

Adventurepark Harderwijk

Bij Adventurepark Harderwijk kan je allerlei leuke activiteiten van de Veluwe Specialist, Klimbos Harderwijk en Fort Vertier combineren. Zo kan je bijvoorbeeld eerst gaan klimmen en de unieke Rollercoaster Zipline beleven om vervolgens de Veluwe en de binnenstad van Harderwijk te gaan verkennen met de E-choppers. En voor de allerkleinste is er de kinderattractie Fort Vertier.

Bekijk het aanbod van de Adventurepark Harderwijk


Adventurepark Harderwijk