Waarom kies je voor SOS Events?


SOS Events bestaat sinds 1996 en wij zijn toonaangevend in de evenementen en uitjesbranche. Met ons brede aanbod aan labels bedienen wij vele doelgroepen. Waarom klanten juist voor ons kiezen? De belangrijkste redenen hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.
 • arrow_drop_down SOS Events heeft alles eigen beheer
  Het voordeel hiervan voor jou als klant is dat je verzekerd bent van activiteiten van goede kwaliteit. Wij ontwikkelen alles in eigen huis, van games tot originele uitjes. Voor de verhuurshops hebben wij een eigen werkplaats en monteurs in dienst om de fietsen, Mini Coopers, E-choppers en E-loopfietsen te onderhouden. Want niets is zo vervelend als tijdens je uitje iets kapot gaat en een deelnemer daardoor niet verder kan. Dat willen we natuurlijk voorkomen!
 • arrow_drop_down SOS Events staat bekend om originele programma's en activiteiten
  Wij kiezen er niet voor om boogschieten, mountainbiken en andere activiteiten zomaar aan te bieden. Wij willen de deelnemers aan onze uitjes een complete belevenis geven. Een belevenis die ze zich nog lang zullen herinneren.
  Ook bij onze andere labels staat creativiteit voorop. Onze klimbossen zitten vol met originele onderdelen zoals het vliegende tapijt en de fiets op 12 meter hoogte. Alle games ontwikkeld door Gamified Concepts zijn uniek en altijd met een verrassende insteek.
 • arrow_drop_down SOS Events laat de horeca verzorgen door specialisten
  Bij onze evenementenlocaties staat kwaliteit voorop. Bij andere locaties is top horeca in de buurt. Wij adviseren je graag, zo ben je verzekerd van een top uitje gecombineerd met top eten en gastvrijheid.
 • arrow_drop_down SOS Events is specialist op de Veluwe als het gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding en relatiedagen
  Sinds 1996 is SOS Events al actief met activiteiten op de Veluwe. En dat is in jouw voordeel! Wij kennen alle (congres)locaties, kunnen snel de beschikbaarheid checken en kennen alle (on)mogelijkheden. Zo vinden veel van onze activiteiten plaats in de natuur. Wij hebben met alle grondeigenaren overeenkomsten zodat jij verzekerd bent van een geweldig uitje in de natuur. En door onze centrale ligging op de Veluwe hoef je geen transportkosten te betalen. Waarom een bedrijfsuitje op de Veluwe organiseren? Omdat het makkelijk bereikbaar is (20 minuten vanaf Amersfoort, 35 minuten vanaf Utrecht en 1 uur vanaf Amsterdam) en natuurlijk vanwege de prachtige natuur met zandverstuivingen (grootste van West-Europa), heiden, oerbossen en pittoreske dorpjes!

Keurmerken

Recron
Vebon
TUV
Groenbalans


Als organisatiebureau van sportieve en recreatieve uitjes hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Om een veilige en kwalitatief hoogwaardige manier van werken zichtbaar te maken en verder te verbeteren heeft de VeBON in samenwerking met TÜV Service Check een norm ontwikkeld. Hierin zijn eisen vastgelegd voor begeleiding en instructie, inkoop en onderhoud van materiaal en het maken van risico-analyses en -evaluaties. Je bent er bij ons zeker van dat wij gebruikmaken van veilige materialen en dat onze instructeurs goed zijn opgeleid. Jaarlijks worden wij door de TÜV op strenge eisen getoetst. Naast een Groen CO2-neutraal Certificaat, toetreding tot IDEA, RECRON en de VeBON is SOS Events dus ook officieel TÜV gecertificeerd: je kunt dit certificaat altijd bij ons opvragen.

Partners


Awards & Nominaties

 • Finalist 'Het Land van ANWB' 2016
 • Winnaar Apeldoorn award 2015
 • Winnaar Apeldoorn award 2014
 • Finalist Barneveld 2011
 • Finalist entrepreneur of the year 2006
 • Finalist ondernemer van Gelderland 2003