Erik Kroon

Schindler Familyday!

Geplaatst op maandag 10 februari 2020


Plattegrond Veluwe Valley De meest gestelde vraag binnen ons bedrijf bij een intakegesprek: hoe kan ik je helpen? Een bedrijfsuitje, relatiedag of teambuilding lijkt misschien voor jou 'van de plank', maar wij willen gewoon graag weten wat je probleem is zodat wij meer kunnen bieden dan standaard. Hoe kunnen wij jou juist helpen?

Jij bent de organisator en wil het liefst niet voor paal staan. Het liefst wil jij de volgende dag bij de koffiemachine een schouderklopje of dat mensen zeggen: wauw wat had jij het goed geregeld. Dat jij vervolgens dit aan ons over laat en met de eer strijkt vinden wij niet erg hoor :)

Om je een voorbeeld te geven kregen wij een verzoek van Schindler liften om hun Family Sundays te organiseren. Op de vraag: hoe kunnen we jou helpen? Kregen wij als antwoord: een familiedag waar iedereen blijft hangen en elkaar informeel ontmoet. 900 collega's met hun partners en kinderen worden uitgenodigd en wij besluiten om te kiezen voor één locatie, Veluwe Valley, die we geheel in de stijl van Schindler inrichten. Bij entree wapperen de vlaggen, en ieder gezin ontvangt een plattegrond van het terrein waar ze alles kunnen vinden. Hier vinden ze onder meer de optredens van de jongleur en goochelaar voor de kids, maar ook de locatie van het quad rijden, bumper voetballen, handboogschieten, kratje stapelen, segway rijden, mountainbiken en klimmen.

Als rode draad hadden we voor ieder gezin de Schindler smartphone game ontworpen, uiteraard inclusief een wedstrijdelement. Na het inloggen in onze app zagen ze een interactieve plattegrond van Veluwe Valley waarop allemaal pins staan weergegeven. De bedoeling: verzamel zoveel mogelijk punten bij de activiteiten en pins. Uiteraard waren er ook vragen over het bedrijf Schindler Liften waardoor de kennis van de medewerkers ook nog eens getest werd. Het gezin met de meeste punten kreeg leuke prijsjes en de uitslag werd natuurlijk live gepresenteerd en naderhand gedeeld aan de deelnemers. Net zoals de foto's en video's die ze hadden gemaakt in de Schindler game.

Uiteraard was er tijdens de dag een Schindler kidsclub met springkussen en oppascentrale voor de allerkleinsten. De kids konden hier hun eigen Schindler t-shirt beschilderen om daarna op muziek de modeshow te lopen. Tevens waren er demonstraties en workshops over veiligheid, zoals 'auto op de kop' en 'brandje blussen'.

Op verschillende punten kon er gegeten worden, zo stonden er foodtrucks en voor de kids was er voldoende popcorn, suikerspinnen pannenkoeken, poffertjes en schepijs van Co uit Hoenderloo. Op het centrale veld stond een DJ en de buitenbar met fruitsapjes, bier, wijn en fris.

Een mooie dag, waarbij de kids niet weg wilde.. precies wat we voor ogen hadden bij de vraag; Hoe kunnen wij jou helpen? :)

Heb jij behoefte aan deze vraag, wil je een keer met mij of één van mijn collega's om de tafel voor je bedrijfsuitje, teambuilding of relatiedag voor 25 of 1500 man... Daag ons gerust uit!

Erik Kroon

Erik Kroon

Erik Kroon (1975) is sinds 1996 eigenaar van SOS Events. SOS verzorgt ruim 1100 zakelijke evenementen per jaar, uitsluitend vanaf hotels en restaurants veelal op de Veluwe. Deze evenementen worden grotendeels via 70 websites gegenereerd, waarvan www.bedrijfsfeest.nl de grootste is. Erik was in 2006 finalist Entrepreneur of the Year en in 2003 finalist ondernemer van Gelderland.

Wat vindt u van dit verhaal? Reageer hier:

Laatste Blogs


05-03
Teambuilding op de Veluwe? Het...

10-02
Schindler Familyday!

27-01
Grote kans dat je volgende uit...

09-01
Klachten voorkomen? Doe een in...

08-01
Waarom RentSeeDo mislukte

06-01
Verzekeraar helpt mijn bedrijf...

14-08
Outdoor is het nieuwe indoor

09-08
Waarom bedrijfsuitjes niet mee...

12-02
Pretpark of SOS Events

02-08
Top 10: Populairste bedrijfsui...
» Alle blogs