Hotels Veluwe


Ben jij opzoek naar een geschikt hotel op de Veluwe voor jouw grootschalige bedrijfsevenement? Kijk dan eens naar de vele hotels in Garderen! In Garderen zijn er meerdere hotels waar je bijvoorbeeld een congres kan houden voor jouw bedrijf. Bij een groot bedrijfsevenement is de locatie natuurlijk van groot belang. De hotels in Garderen zijn niet alleen geschikt voor congressen, ook voor andere zakelijke doeleinden zijn er goede hotels. Zo kan je er ook perfect vergaderdagen of een vergaderweekend houden in een rustgevende omgeving. En hier hoort natuurlijk ook een originele vergaderbreak bij, hiervoor ben je op de hoge Veluwe op de juiste plek. Zo zijn er veel leuke outdoor activiteiten te doen op de Veluwe. Voor een congres of vergaderdagen in Garderen zijn er meerdere hotels geschikt, voorbeelden hiervan zijn het hotel Speulderbos, hotel Groot Heideborgh en hotel de Veluwe. Verder is net buiten Garderen nog de Cantharel, het Van der Valk hotel in Apeldoorn. Ook dit hotel is een goede locatie voor bijvoorbeeld een congres.

Congres Veluwe


Een congres kan een behoorlijk groot evenement zijn, hierdoor kan het organiseren ook een grote last zijn. Het inschakelen van een evenementenbureau kan hiervoor de perfecte oplossing zijn. Een evenementenbureau kan een gedeelte van het werk gemakkelijk uit handen nemen. Denk hierbij aan de nevenactiviteiten zoals een leuke outdoor activiteit om er even tussenuit te kunnen. Na een hele dag luisteren naar interessante lezingen of vergaderingen is een korte break in de Veluwse bossen altijd een aanrader. Zoals gezegd kan je in Garderen de hoge Veluwe fantastisch ontdekken, op verschillende leuke manieren. Zo kan je een originele dropping met legertruck of helikopter organiseren, of een leuke route over de Veluwe maken met bijvoorbeeld een E-loopfiets of Mini Cooper. Ook kan je ervoor kiezen om het congres te koppelen aan teambuilding, zo zijn er verschillende teambuildingsactiviteiten mogelijk in Garderen. Zo boek je met een simpele break in de bossen ook nog een maximaal resultaat!

Het aanbod van hotels in Garderen is groot, ook hebben zij de juiste expertise voor grote evenementen. Er zijn veel bedrijven die bij deze hotels een congres, vergaderweekend, teambuildingsdag of een bedrijfsuitje houden. In combinatie met de juiste activiteiten is jouw bedrijfsevenement al snel een succes. De hotels beschikken over een grote hoeveelheid aan kamers waardoor de grote van de groep vaak geen probleem is. Kortom, voor een congres of een ander bedrijfsevenement moet je bij de hotels in Garderen zijn!

Hotels in de omgeving