Welkom bij SOS Events

Vergaderbreaks en workshops op de Veluwe

SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Vergaderbreaks


Op zoek naar een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een vergaderbreak of bedrijfsuitje? SOS Events heeft diverse leuke en originele vergaderbreaks op de Veluwe. Actief, fun, leerzaam of sportief. Alles is mogelijk.

Wat dacht je van quad rijden door een heuvelachtig parcours waar je de kuilen en plassen moet ontwijken? Of de populaire HAKA Workshop? Liever iets sportiefs? Ga dan voor een bootcamp of ga mountainbiken onder begeleiding en fiets door de Veluwse bossen! Door de diversiteit is er voor iedere groep een passende vergaderbreak te vinden. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Voorbeelden van vergaderbreaks:


Bedrijfsuitje HAKA Workshop

HAKA Workshop

Ga samen met je collega's helemaal los tijdens de Haka workshop. Onder begeleiding van de Haka instructeur leer je deze wereldberoemde Nieuw-Zeelandse strijddans. Een vergaderbreak waar écht iedereen met een grote glimlach aan mee doet!
v.a. € 17,50 p.p.
Bedrijfsuitje i-Challenge als vergaderbreak

i-Challenge als vergaderbreak

De i-Challenge is multi-inzetbaar, duurt 'maar' 1 of 2 uur en kan zowel buiten als binnen gespeeld worden. Het is een snelle activiteit die je in teams op onze iPads speelt. Inclusief gepersonaliseerde bedrijfsvragen.
v.a. € 20,00 p.p.
Bedrijfsuitje Bootcamp

Bootcamp

Samen sporten geeft energie! Kies voor de Bootcamp als vergaderbreak waarbij jullie in verschillende niveaus aan de slag gaan. Even lekker fanatiek bezig zijn met collega's voor of na een lange vergaderdag!
v.a. € 17,50 p.p.
Bedrijfsuitje VR Game Veluwse Hotelmoord

VR Game Veluwse Hotelmoord

De VR Game Veluwse Hotelmoord is een originele onderbreking van je vergadering. Op de Veluwe is een moord gepleegd. Gaat het jullie lukken om in teams binnen 1,5 uur het mysterie op te lossen, met behulp van een VR bril?
v.a. € 19,95 p.p.
Bedrijfsuitje Quad rijden

Quad rijden

Even heerlijk over het parcours heen scheuren met een quad tijdens jouw vergaderbreak? Quad rijden kan bij ons op verschillende locaties waarbij wij een heuvelachtig en parcours hebben om rond te crossen.
v.a. € 29,50 p.p.
Bedrijfsuitje Clinic handboogschieten

Clinic handboogschieten

Boogschieten, een oeroude sport die altijd leuk blijft om te leren! In een mum van tijd heeft iedereen het onder de knie en kan de strijd beginnen. Welke schutter doorboort als eerste de appel en ontvangt het Wilhelm Tel certificaat?
v.a. € 19,50 p.p.
Bedrijfsuitje De Grote Pubquiz 2.0

De Grote Pubquiz 2.0

Lange vergaderdag gezellig afsluiten? Ga dan voor de pubquiz! Ga de strijd aan met collega's tijdens deze gezellige pubquiz! Wie is de wijsneus van het bedrijf en weet altijd alles beter? Met de pubquiz kom je erachter of diegene wel echt zo slim is.
v.a. € 12,50 p.p.
Bedrijfsuitje Klootschieten

Klootschieten

Een wedstrijdelement tijdens een boswandeling! Klootschieten is leuk en verrassend en is voor iedereen geschikt. Welk team gaat er met de unieke prijs naar huis en gooit in zo min mogelijk worpen de kloot over de finish?
v.a. € 15,00 p.p.
Bedrijfsuitje Djembé workshop

Djembé workshop

Leef je uit op dit leuke instrument en show je muzikale talent aan je collega's. Onder professionele begeleiding creëer je met het hele gezelschap een leuk liedje en heb je vooral heel veel plezier! Een muzikaal bedrijfsuitje!
v.a. € 24,95 p.p.
Bedrijfsuitje Laser Kleiduiven Schieten

Laser Kleiduiven Schieten

Laser kleiduiven schieten. Met echte Italiaanse jachtgeweren richten we op de kleiduiven. Aan de hand van de computer zien we of de duif geraakt is. Wie heeft aan het eind van de vergaderdag de meeste punten gescoord?
v.a. € 25,00 p.p.
Bedrijfsuitje Golf in the woods

Golf in the woods

Golfen op een bijzondere manier, door de bossen! Na de uitleg is het aan jullie om de perfecte swing te maken. Wie is de baas over het parcours en verslaat het andere team? Golf in the woods is een relaxte vergaderbreak in de Veluwse natuur!
v.a. € 15,00 p.p.
Bekijk al onze bedrijfsuitjes

Escape Room @ Home

Blijf je toch liever thuis?


Vermijd jij liever de drukte maar wil je wel wat nieuws en leuks doen? Speel dan vanuit huis de Escape Room @ Home.

Video SOS Events

Gemiddeld krijgen wij van onze klanten een
8,4
 • Van leeuwen :

  "We hebben het ontzettend leuk gehad. Een aanrader om daar activiteiten te doen"

  Activiteit: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10 Medewerkers: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10
 • Mitch:

  "Ondanks de warmte een superleuke dag gehad. Geweldige activiteiten. "

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Stel:

  "Goede communicatie en goede afstemming op onze wensen. Enthousiaste begeleiding en leuke activiteiten. "

  Activiteit: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10 Medewerkers: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10
 • Konstruktieburo Snetselaar BV:

  "Het was een geslaagde avond. De mannen genoten van het vlees buffet en het darten was ook erg leuk! Enthousiaste begeleiding! Top"

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Westerhuis:

  "ondanks dat het corona tijd was hebben we toch genoten van ons jaarlijks dagje uit. "

  Activiteit: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10 Medewerkers: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10

Maar we doen nog meer dan alleen bedrijfsuitjes!