VR Game Veluwse Hotelmoord


Zet de VR bril op en los met je team de moord op die in het Veluwse hotel is gepleegd!
Beoordeeld met een 8,1 (20 beoordelingen)
Vanaf €19,95 p.p. (min. besteding: €399,00)

Midden op de Veluwe, in Nunspeet, staat sinds 1890 het ronde huis. Het is altijd een hotel geweest. De eigenaar van het gebouw, waar de meest uiteenlopende verhalen over werden verteld, ging vaak in het zwart gekleed. Mede hierdoor vonden veel mensen hem een angstaanjagende verschijning. In 1967 werd het hotel gesloten. Samen met je collega's, en met behulp van een VR bril, ga jij erachter komen waarom.

Los de moord op
Zet de VR bril op en je komt terecht in het ronde huis. Het spel begint in de lobby van het hotel en de plaatselijke rechercheur is net ter plaatse. Er is een moord gepleegd en aan jou en je collega's de taak deze op te lossen. Met de VR bril op loop je virtueel door allerlei vertrekken van het hotel. Jullie gaan op zoek naar aanwijzingen. Wat was de reden van de moord, wie heeft het gedaan en wat was het moordwapen? Hopelijk schrikken jullie niet teveel van de Veluwse herten en zwijnen aan de muur. Jullie krijgen maximaal 1,5 uur de tijd om samen met de rechercheur het raadsel op te lossen en de dader te ontmaskeren. Gaat jullie dat lukken?

Vergaderbreak
Op zoek naar een origineel programma tijdens je vergadering, teambuildingsdag of meerdaagse bijeenkomst? Dan is de VR Game Veluwse Hotelmoord zeker een aanrader. Deze spannende game zorgt voor een leuke onderbreking van het serieuze gedeelte van de dag.

Lees meer...
Vrijblijvende offerte
vergaderbreak / workshop VR Game Veluwse Hotelmoord vergaderbreak / workshop VR Game Veluwse Hotelmoord vergaderbreak / workshop VR Game Veluwse Hotelmoord vergaderbreak / workshop VR Game Veluwse Hotelmoord vergaderbreak / workshop VR Game Veluwse Hotelmoord