HAKA Workshop


Een stimulerende en lachwekkende vergaderbreak!
Beoordeeld met een 9,2 (5 beoordelingen)
Vanaf €17,50 p.p. (min. besteding: €525,00)

De Haka is een Nieuw-Zeelandse strijddans die de rugby spelers voor elke wedstrijd opvoeren. Het wordt gezien als oorlogsmethode, om je tegenstander voor de wedstrijd al te imponeren. Maar het is veelal goed bedoeld en is er om iedereen welkom te heten.

Met de hele groep stamp, schreeuw en spring je onder leiding van de Haka specialist in het rond. Je gaat de hele strijddans leren en je zal al snel merken dat ook écht iedereen mee doet. Misschien klinkt het gek, maar de Haka wekt energie, enthousiasme en saamhorigheidsgevoel op. Met de Haka workshop ga je dit allemaal ervaren. Na de workshop ben je een nog hechter team en ga je dit ook samen uitstralen.

Onze rugbyspeler en Haka instructeur heeft vele bezoeken gebracht aan Nieuw-Zeeland en weet als geen ander hoe hij iedereen mee kan laten doen. De Haka workshop is bij elke locatie mogelijk en is niet alleen perfect als een vergaderbreak. Maar ook erg leuk als onderdeel van je bedrijfsuitje of als kick-off van je congres of seminar!
Vrijblijvende offerte
vergaderbreak / workshop HAKA Workshop vergaderbreak / workshop HAKA Workshop vergaderbreak / workshop HAKA Workshop vergaderbreak / workshop HAKA Workshop vergaderbreak / workshop HAKA Workshop