Welkom bij SOS Events

Specialist in bedrijfsuitjes voor grote groepen

SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Grote groepen


Je bent met een grote groep collega's of relaties en op zoek naar originele activiteiten. Je wenst het event op de Veluwe te organiseren en bent daarom ook op zoek naar een geschikte locatie. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of je nu met 100 of 2.000 personen komt, dat maakt ons niet uit. Want wij verzorgen sinds 1996 de leukste bedrijfsuitjes voor grote groepen en ruim 1.000 events per jaar!

Weet jij dus niet goed wat je met zo'n grote groep voor leuks kan doen? Bekijk dan eens onderstaande bedrijfsuitjes. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van leuke uitjes met grote groepen. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Neem voor een vrijblijvende afspraak op kantoor of een offerte op maat contact met ons op. Dan kijken we samen hoe we jouw collega's of relaties een onvergetelijke dag kunnen bezorgen.

Mogelijkheden voor uitjes met grote groepen:


Bedrijfsuitje De i-Challenge

De i-Challenge

De i-Challenge is een indoor of outdoor game geschikt voor iedere congreslocatie en groepsgrootte! Een snelle game waar iedereen in teams elkaar op een leuke manier beter leert kennen.
Prijs op aanvraag
Bedrijfsuitje Combineer erop los!

Combineer erop los!

Ben jij met een groot gezelschap wat varieert van sportief, fanatiek, niet-sportief, jong, oud of mensen die slecht ter been zijn? Met 'Combineer erop los' als bedrijfsuitje is er voor iedereen wat wils! Hoe we dit doen? Lees snel verder.
Prijs op aanvraag
Bedrijfsuitje Interactieve game XXL!

Interactieve game XXL!

Een interactieve game rechtstreeks vanuit een congreslocatie of vanaf je eigen bedrijf? Kies dan voor een iPad game! Van vragen over je bedrijf of over de inhoud van je meeting tot aan leuke foto-, film- en doe-opdrachten onderweg!
Prijs op aanvraag
Bedrijfsuitje Voor iedereen een feestje!

Voor iedereen een feestje!

Elk jaar een nieuwe thema verzinnen voor het bedrijfsfeest, je moet het maar kunnen. Of je nu met 100 of 2000 collega's bent, wij kunnen het volgende bedrijfsfeest invullen waar iedereen het naar zijn zin gaat hebben!
Prijs op aanvraag
Bedrijfsuitje Jouw eigen evenemententerrein

Jouw eigen evenemententerrein

Een groot evenemententerrein voor alleen jullie bedrijf? Huur dan Veluwe Valley exclusief af! Van quad rijden tot aan bumper voetballen. Met 60 activiteiten geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.
Prijs op aanvraag
Bedrijfsuitje Kick-off!

Kick-off!

Je organiseert een groot congres, meeting of seminar maar je weet nog even niet hoe je iedereen op een leuke manier scherp gaat krijgen? Ga dan voor de HAKA workshop! Gegarandeerd dat iedereen leuk mee doet.
Prijs op aanvraag
Bedrijfsuitje Huur een klimbos af!

Huur een klimbos af!

Is het tijd voor een groot bedrijfsuitje voor je collega's met hun partners en kinderen? Huur dan een volledig klimbos af. Ga jij voor het hoogste parcours bij Klimbos Garderen of de spectaculaire Rollercoaster Zipline in Harderwijk?
Prijs op aanvraag
Bedrijfsuitje On tour op de Veluwe

On tour op de Veluwe

Een bedrijfsuitje in de Veluwse natuur voor je collega's uit het hele land? Met 'On tour op de Veluwe' gaat iedereen met zijn favoriete vervoersmiddel langs de mooiste plekjes van de Veluwe!
Prijs op aanvraag
Bedrijfsuitje Sportdag, vitaliteit ten top!

Sportdag, vitaliteit ten top!

Is vitaliteit een thema binnen jullie bedrijf? Praten over voeding, gezond leven, staand vergaderen en andere zaken leveren een bijdrage aan een vitaal bedrijf. Organiseer daarom een sportdag of een vitaliteitsdag!
Prijs op aanvraag
Bedrijfsuitje Teambuilding XXL

Teambuilding XXL

Een teambuildingsdag met 1.000 man, kan dit? Ja hoor, en ook met 100 zijn jullie welkom! Er zijn veel mogelijkheden voor een teambuildingsdag. Als het doel van de dag bekend is gaan wij aan de slag met een programma op maat.
Prijs op aanvraag
Bedrijfsuitje Darttoernooi voor alle vestigingen!

Darttoernooi voor alle vestigingen!

Wordt er bij jullie ook veel gedart in de pauzes en vrijdagmiddagborrels? Wij organiseren voor elke vestiging een darttoernooi met dartprof Raymond van Barneveld als uitdager in de grote finale. Wie neemt de trofee mee naar huis?
Prijs op aanvraag
Bedrijfsuitje Sales strijd!

Sales strijd!

Is er een gezonde strijd met het behalen van de targets gaande tussen alle vestigingen? Om dit competitiegevoel extra te stimuleren is het leuk om een sportdag te organiseren. Na de finaleronde van een sportieve dag is het tijd voor het feestje!
Prijs op aanvraag

Escape Room @ Home

Blijf je toch liever thuis?


Vermijd jij liever de drukte maar wil je wel wat nieuws en leuks doen? Speel dan vanuit huis de Escape Room @ Home.

Video SOS Events

Gemiddeld krijgen wij van onze klanten een
8,4
 • Van leeuwen :

  "We hebben het ontzettend leuk gehad. Een aanrader om daar activiteiten te doen"

  Activiteit: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10 Medewerkers: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10
 • Mitch:

  "Ondanks de warmte een superleuke dag gehad. Geweldige activiteiten. "

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Stel:

  "Goede communicatie en goede afstemming op onze wensen. Enthousiaste begeleiding en leuke activiteiten. "

  Activiteit: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10 Medewerkers: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10
 • Konstruktieburo Snetselaar BV:

  "Het was een geslaagde avond. De mannen genoten van het vlees buffet en het darten was ook erg leuk! Enthousiaste begeleiding! Top"

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Westerhuis:

  "ondanks dat het corona tijd was hebben we toch genoten van ons jaarlijks dagje uit. "

  Activiteit: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10 Medewerkers: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10


Maar we doen nog meer dan alleen bedrijfsuitjes!