Erik Kroon

14 tips om slim te besparen op uw budget!

Geplaatst op woensdag 23 april 2014


Een bedrijfsuitje organiseren begint met het bepalen van het budget. Hieronder heb ik een aantal tips voor u geschreven waarmee u de kosten kunt drukken en een zo leuk mogelijk uitje organiseert!

Tip 1:
Ga nooit voor drank op afkoop tijdens een barbecue. Kies altijd voor nacalculatie. Een locatie gaat altijd op save zitten. En gemiddeld worden er 5 consumpties tijdens een barbecue genuttigd.

Tip 2:
Gaat nooit iedereen mee, maar krijgt u van uw werkgever wel voor iedere werknemer een vergoeding? Deel dan het totale budget door het gemiddelde aantal deelnemers; zo heeft u een hogere besteding per persoon.

Tip 3:
Wanneer u te weinig budget heeft of een te klein team, maar toch leuke activiteiten wilt doen, kijk dan eens op www.hollandspecialist.nl. Actief in alle regio´s van Nederland! Wanneer u verhuur activiteiten kiest bent u wel verantwoordelijk voor de veiligheid van uw collega´s.

Tip 4:
Sticht een personeelsvereniging. Degene die mee willen doen betalen gemiddeld tussen de 5 en 10 euro per maand. Veelal automatisch; dit wordt ingehouden door hun salaris.

Tip 5:
Neem geen barbecue achteraf, maar een satébuffet. Dit scheelt u 30% op het ete! En dat kunt u weer gebruiken voor een leukere activiteit of meer drankjes.

Tip 6:
Combineer eten en drinken in de avond tijdens een Walking Diner, Citygame of Driving Diner. U bent lekker aan het eten en doet ondertussen een leuke activiteit.

Tip 7:
Vraag de werkgever om een bijdrage te doen wanneer de personeelsvereniging een bedrijfsuitje organiseert. De directie moet weten dat dit goed is voor de sfeer.

Tip 8:
Bedrijven geven gemiddeld 50,00 euro per persoon uit aan activiteiten en 30,00 euro aan eten en drinken. Minder horeca is dus hoger budget voor originelere activiteit.

Tip 9:
Boekt u een bedrijfsuitje op een maandag, dan pakt u standaard bij al onze arrangementen op www.bedrijfsfeest.nl 10% korting en op zondag zelfs 15%!

Tip 10:
Kies om een leuke middagactiviteit te gaan doen, en sluit om 16.00uur af met warme snacks in plaats van een barbecue of buffet. Op deze manier heeft u meer geld beschikbaar voor leukere activiteiten.

Tip 11:
Wanneer u een activiteit exclusief btw boekt, kan het bedrijf de btw terugkrijgen van de belasting. En wanneer het teambuilding is, zelfs opboeken onder opleiding. Kijk op www.teambuilding.nl voor meer informatie.

Tip 12:
Kies voor een kleine, originele activiteit in combinatie met een diner. In de lente en zomer kun je prima na je werktijd wat leuks doen en naderhand eten. Zo blijven de kosten laag.

Tip 13:
Let op bij de offerte of het exclusief of inclusief btw is en of uw werkgever dit terug wenst te krijgen. Op deze manier heeft u misschien meer budget te besteden.

Tip 14:
Ga naar www.bedrijfsfeest.nl en voer het budget in via het filter. Daarna ziet u direct welke uitjes binnen uw budget vallen. SOS Events zal altijd vragen om uw totaalbudget. Zo maken we een op maat programma!

Erik Kroon

Erik Kroon

Erik Kroon (1975) is sinds 1996 eigenaar van SOS Events. SOS verzorgt ruim 1100 zakelijke evenementen per jaar, uitsluitend vanaf hotels en restaurants veelal op de Veluwe. Deze evenementen worden grotendeels via 70 websites gegenereerd, waarvan www.bedrijfsfeest.nl de grootste is. Erik was in 2006 finalist Entrepreneur of the Year en in 2003 finalist ondernemer van Gelderland.

Wat vindt u van dit verhaal? Reageer hier:

Laatste Blogs


05-03
Teambuilding op de Veluwe? Het...

10-02
Schindler Familyday!

27-01
Grote kans dat je volgende uit...

09-01
Klachten voorkomen? Doe een in...

08-01
Waarom RentSeeDo mislukte

06-01
Verzekeraar helpt mijn bedrijf...

14-08
Outdoor is het nieuwe indoor

09-08
Waarom bedrijfsuitjes niet mee...

12-02
Pretpark of SOS Events

02-08
Top 10: Populairste bedrijfsui...
» Alle blogs