Erik Kroon

Tips voor uw familie-uitje

Geplaatst op maandag 22 juli 2013


U heeft de eer om dit jaar het familie-uitje te organiseren, van harte! Waarschijnlijk moet het weer leuker en beter dan vorig jaar binnen het veel te laag gestelde budget. Als u van plan bent om zelf alles te regelen dan vind u hieronder een paar handige tips:

- Prop het programma niet te vol met teveel activiteiten het gaat immers om het samenzijn.
- Smeer zelf de broodjes voor onderweg in plaats van te lunchen in een restaurant.
- Hou een slecht weer alternatief achter de hand in de vorm van een binnen programma. Bijvoorbeeld een (familie)quiz.
- Regel een bolderkar zodat de kinderen af en toe tijdens het wandelen daarin kunnen zitten.
- Kies een veilige parkeerplaats uit, zodat u naderhand niet uw auto opengebroken terug vind.
- Neem weggooi poncho´s tegen slecht weer mee, zodat iedereen de dag een beetje droog eindigt.
- Hou rekening in je programma met reistijden tussen verschillende activiteiten en locaties.
- Vergeet niet in je budget ook drankjes bij het eten in te calculeren.
- Organiseer het, waar mogelijk, op zondag. Veelal kunt u dan betere prijzen afspreken voor activiteiten dan op zaterdagen.

Heeft u een laag budget, dan heb ik toch een aantal suggesties voor u gericht op familie-uitjes.

- Voor een familie-uitje heeft u vaak te maken met kinderen en volwassenen. Wij hebben bijvoorbeeld een overdekte speellocatie voor kleine kids, regelrecht tegen over ons klimbos liggen. De echte kleintjes kunnen binnen en buiten spelen en klauteren en de opgeschoten jeugd en volwassenen kunnen zich vermaken in het klimbos . Op deze manier heb je voor alle doelgroepen een leuke activiteit. Bij de speellocatie is een mogelijkheid tot pannenkoeken of patatje eten. U bent hooguit 30,00 per persoon kwijt.

- U wilt dat iedereen dezelfde activiteit doet, en toch betaalbaar? Ga dan klootschieten (boswandeling met wedstrijdelement) en huur er een bolderkar bij voor de kleintjes. De kinderen kunnen meedoen met klootschieten en af en toe plaatsnemen in de bolder kar. Voor onderweg neem je dan wat drank mee in de bolderkar om zo halverwege een drankstop te hebben. Naderhand een pannenkoek of bbq. U bent niet meer dan 20,00 per persoon kwijt.

- Moet het nog goedkoper? Huur een fiets (met eventueel aanhangfiets en/of kinderfietsen) bij de Veluwe Specialist (altijd inclusief gratis mooie route). Neem zelf broodjes en drankjes mee en tijdens de route stopt u bij Boer Arend. Daar krijgt iedereen een paar klompen aan en lopen jullie tussen de weilanden door een prachtige leuke speurtocht voor kids en volwassenen. Naderhand een patatje? Dan is dit rond de 22,50 per persoon al mogelijk.

Veel succes en wie weet tot ziens!

Erik Kroon

SOS Events is bedenker en eigenaar van de Veluwe Specialist en het veiligste klimbos van Nederland: Klimbos Garderen. Deze concepten zijn zeer geschikt voor familie en vriendenuitjes.

Erik Kroon

Erik Kroon

Erik Kroon (1975) is sinds 1996 eigenaar van SOS Events. SOS verzorgt ruim 1100 zakelijke evenementen per jaar, uitsluitend vanaf hotels en restaurants veelal op de Veluwe. Deze evenementen worden grotendeels via 70 websites gegenereerd, waarvan www.bedrijfsfeest.nl de grootste is. Erik was in 2006 finalist Entrepreneur of the Year en in 2003 finalist ondernemer van Gelderland.

Wat vindt u van dit verhaal? Reageer hier:

Laatste Blogs


05-03
Teambuilding op de Veluwe? Het...

10-02
Schindler Familyday!

27-01
Grote kans dat je volgende uit...

09-01
Klachten voorkomen? Doe een in...

08-01
Waarom RentSeeDo mislukte

06-01
Verzekeraar helpt mijn bedrijf...

14-08
Outdoor is het nieuwe indoor

09-08
Waarom bedrijfsuitjes niet mee...

12-02
Pretpark of SOS Events

02-08
Top 10: Populairste bedrijfsui...
» Alle blogs