Erik Kroon

Top 10: Populairste bedrijfsuitjes op de Veluwe

Geplaatst op woensdag 2 augustus 2017


Op de Veluwe is zoveel te beleven dat je soms door de bomen het Veluwse bos niet meer ziet. Mede daarom zijn er ook heel veel verschillende bedrijfsuitjes te organiseren. Maar welke past nou goed bij je bedrijf? Elk bedrijf is anders, en dus ook elke groepssamenstelling. Zo kan je op zoek zijn naar een simpel maar gezellig uitje of zoek je juist een spectaculaire die niemand meer zal vergeten?

Om je toch een idee te geven over wat er nou mogelijk is op de Veluwe heb ik een top 10 samengesteld met de populairste uitjes op de Veluwe. Van de meest spectaculaire tot aan de meer simpele en gezellige uitjes, er is voor ieder wat wils. Dat blijkt wel weer uit deze top 10:

1. Fly & Drive
Dit is het spectaculaire uitje dat niemand meer zal vergeten! Eerst stap je in een klassieke Mini Cooper en rijd je een prachtige route over de Veluwe, niet wetende dat deze route je naar het vliegveld leidt. Bij het vliegveld staat een klein Cessna vliegtuigje klaar, waarmee je de Veluwe vanaf boven kan bezichtigen. Kijk hier voor meer informatie over dit spectaculaire bedrijfsuitje.

2. E-mountainbiken met Klimbos Garderen
Sportieve collega's? Scheur dan met de elektrische mountainbikes over de Veluwe. Door de elektrische aandrijving kunnen ook de minder ervaren en minder sportieve collega's gemakkelijk meekomen. De route komt vanzelf langs het klimbos, klauter hier gezellig 2 uur lang door de bomen en stap vervolgens weer op de E-mountainbike voor het laatste gedeelte van de route. Lekker actief en iedereen kan meedoen! Kijk hier voor meer informatie over dit actieve bedrijfsuitje.

3. Mini Classic Tour
De Mini Classic Tour: genieten van nostalgie en de prachtige landschappen van de Veluwe. Met de klassieke Mini Coopers rijd je een mooie route over de Veluwe aan de hand van een ouderwets roadbook. De bijbehorende opdrachten onderweg en de BBQ na afloop maken het bedrijfsuitje compleet. Kijk hier voor meer informatie over dit unieke bedrijfsuitje.

4. E-loopfiets met bierbrouwerij/wijngaard
Probeer de E-loopfietsen en 'loop' een mooie route over de Veluwe. Met de kruising tussen een loopband, fiets en step loop je dus over de Veluwe en kom je onderweg uit bij een wijngaard of bierbrouwerij. Na de rondleiding en lekkere proeverij stap je weer op de unieke loopfietsen. Kijk hier voor meer informatie over dit gezellige bedrijfsuitje.

5. Helikopterdropping
Voor de meesten zal dit een ones-in-a-life-time experience zijn. Zodra ze de helikopter horen aankomen kijkt iedereen om zich heen en denkt: is het echt? Gaan we met de helikopter!? Als iedereen gedropt is met de helikopter krijgt niemand meer de lach van zijn/haar gezicht tijdens de tandemtocht na afloop. Kijk hier voor meer informatie over dit verrassende uitje.

6. Veluwe-Valley Experience
Een groot evenemententerrein met 60 verschillende groepsactiviteiten maakt Veluwe-Valley geschikt voor elk soort bedrijfsuitje. Teambuilding, gezelligheid, actief. Het kan allemaal bij Veluwe-Valley. Je kiest zelf de activiteiten voor het bedrijfsuitje waardoor er voor iedereen wat leuks is te doen. Kijk hier voor meer informatie over dit diverse bedrijfsuitje.

7. Klimbos Garderen
Klauteren door het klimbos is voor alle leeftijden. Dus is het ook erg leuk voor een bedrijfsuitje! Wil jij je collega's wel eens zien bibberen bij een balk op 25 meter hoogte? Begrijpelijk! Naast de adrenalinekick en leuke obstakels is het simpelweg ook erg gezellig om met z'n alle door de Veluwse bossen te klimmen. Kijk hier voor meer informatie over dit gezellige bedrijfsuitje op hoogte.

8. Escape Room
Denk je dat jouw collega's slim genoeg zijn om te ontsnappen uit de loods waar Freddy Heineken zat opgesloten en de gevangenis van El Chapo? En kan iedereen die spanning wel aan? Met een spannende escape room heb je een leuk bedrijfsuitje. Sluit de activiteit af met een BBQ en je hebt een simpel maar zeker geslaagd bedrijfsfeest. Kijk hier voor meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje.

9. Tandem fietsen met klootschieten of boerengolf
Een tandemtocht over de Veluwe, gegarandeerd een mooie tocht met veel hilariteit. Vanaf het begin zit de sfeer er goed in. In duo's zonder problemen proberen weg te fietsen is namelijk al een hele klus. Onderweg doe je nog een leuk wedstrijdelement, zoals klootschieten of boerengolf en het bedrijfsuitje is compleet. Kijk hier voor meer informatie over dit sfeervolle bedrijfsuitje.

10. Legertruck dropping
Met de legertruck dropping word je midden in de Veluwse bossen gedropt en word je achtergelaten met alleen wat versnaperingen en een GPS. Vind de weg terug en voltooi de teamopdrachten onderweg. Kijk hier voor meer informatie over dit spannende Veluwse bedrijfsuitje.Erik Kroon

Erik Kroon

Erik Kroon (1975) is sinds 1996 eigenaar van SOS Events. SOS verzorgt ruim 1100 zakelijke evenementen per jaar, uitsluitend vanaf hotels en restaurants veelal op de Veluwe. Deze evenementen worden grotendeels via 70 websites gegenereerd, waarvan www.bedrijfsfeest.nl de grootste is. Erik was in 2006 finalist Entrepreneur of the Year en in 2003 finalist ondernemer van Gelderland.

Wat vindt u van dit verhaal? Reageer hier:

Laatste Blogs


05-03
Teambuilding op de Veluwe? Het...

10-02
Schindler Familyday!

27-01
Grote kans dat je volgende uit...

09-01
Klachten voorkomen? Doe een in...

08-01
Waarom RentSeeDo mislukte

06-01
Verzekeraar helpt mijn bedrijf...

14-08
Outdoor is het nieuwe indoor

09-08
Waarom bedrijfsuitjes niet mee...

12-02
Pretpark of SOS Events

02-08
Top 10: Populairste bedrijfsui...
» Alle blogs