Welkom bij SOS Events

Bedrijfsuitjes & Teambuilding op de Veluwe

SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!
Erik Kroon

Grasmaaien maakt me zen

Geplaatst op woensdag 17 augustus 2016


Aan de Harderwijkerweg, in mijn ouderlijk huis, was precies 55m² gras te vinden. Nou ja, het was eerder mos dan gras. Mijn ouders hadden niet zulke groene vingers, dus de tuin was naast gras gevuld met terrastegels en een vijver. Het onderhoud bestond uit een jaarlijkse snoeiparade, waarbij hardnekkig en veelal te laag werd gesnoeid, om vervolgens te hopen dat het niet te hard aangroeide. De handgrasmaaier werd hooguit 2 keer per jaar van stal gehaald om de enkele illegaal doorgedrongen grassprieten tussen het mos te maaien. Ja, en uiteraard werd hierbij een dringend beroep gedaan op mijn inzet.

Toen ik eenmaal op mijzelf woonde, met bij mijn eerste huis een grasvlakte van 800 m², was ik dan ook erg blij met mijn robotmaaier. Een gemotoriseerde schildpad met aan de onderkant vlijmscherpe messen. Dit geweldige apparaat, die wij 'gekscherend' Hendrik-Jan hadden genoemd, laadde zichzelf op, en zigzagde elke dag over mijn prachtig aangelegde groene tapijt. Heerlijk!

Nu, 10 jaar later is Hendrik-Jan, door de komst van een nog groter grasveld rondom ons nieuwe huis, ingewisseld voor een zitmaaier. Mijn beste investering ooit! Sinds ik een zitmaaier heb zit ik namelijk met regelmaat 45 minuten al hobbelend over mijn gazon voor me uit te turen. De zitmaaier zorgt voor een repeterend geluid waardoor ik bijna in trans raak. Door dit apparaat kan ik plannen bedenken en ondertussen mijn hoofd leegmaken. Terwijl ik het vers gemaaide gras ruik verzin ik nieuwe dingen en merk ik dat mijn creatiespiraal oppermachtig is. Grasmaaien is voor mij een vorm van meditatie. Grasmaaien maakt mij zen!

Dus ben je je creativiteit kwijt, op zoek naar inspiratie of op zoek naar een zenmoment? Koop een zitmaaier! Heb je geen tuin of alleen maar mos, tegels of een vijver? Laat het me weten! Dan nodig ik je graag een keer uit om mijn gras te maaien!

Met vriendelijke groet,

Erik Kroon
Eigenaar SOS Events BV
www.bedrijfsfeest.nl

Erik Kroon

Erik Kroon

Erik Kroon (1975) is sinds 1996 eigenaar van SOS Events. SOS verzorgt ruim 1100 zakelijke evenementen per jaar, uitsluitend vanaf hotels en restaurants veelal op de Veluwe. Deze evenementen worden grotendeels via 70 websites gegenereerd, waarvan www.bedrijfsfeest.nl de grootste is. Erik was in 2006 finalist Entrepreneur of the Year en in 2003 finalist ondernemer van Gelderland.

Wat vindt u van dit verhaal? Reageer hier:

Laatste Blogs


05-03
Teambuilding op de Veluwe? Het...

10-02
Schindler Familyday!

27-01
Grote kans dat je volgende uit...

09-01
Klachten voorkomen? Doe een in...

08-01
Waarom RentSeeDo mislukte

06-01
Verzekeraar helpt mijn bedrijf...

14-08
Outdoor is het nieuwe indoor

09-08
Waarom bedrijfsuitjes niet mee...

12-02
Pretpark of SOS Events

02-08
Top 10: Populairste bedrijfsui...
» Alle blogs

Escape Room @ Home

Blijf je toch liever thuis?


Vermijd jij liever de drukte maar wil je wel wat nieuws en leuks doen? Speel dan vanuit huis de Escape Room @ Home.

Video SOS Events

Gemiddeld krijgen wij van onze klanten een
8,4
 • Van leeuwen :

  "We hebben het ontzettend leuk gehad. Een aanrader om daar activiteiten te doen"

  Activiteit: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10 Medewerkers: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10
 • Mitch:

  "Ondanks de warmte een superleuke dag gehad. Geweldige activiteiten. "

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Stel:

  "Goede communicatie en goede afstemming op onze wensen. Enthousiaste begeleiding en leuke activiteiten. "

  Activiteit: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10 Medewerkers: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10
 • Konstruktieburo Snetselaar BV:

  "Het was een geslaagde avond. De mannen genoten van het vlees buffet en het darten was ook erg leuk! Enthousiaste begeleiding! Top"

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Westerhuis:

  "ondanks dat het corona tijd was hebben we toch genoten van ons jaarlijks dagje uit. "

  Activiteit: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10 Medewerkers: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10

Maar we doen nog meer dan alleen bedrijfsuitjes!