Erik Kroon

12 ½ jaar Mini Classic tour!

Geplaatst op donderdag 8 oktober 2015


Ik weet het nog als de dag van gisteren, onze eerste Mini Classic Tour op 12 april 2003. Het was dezelfde ochtend nog erg spannend, verteld Erik Kroon, eigenaar van SOS Events en van de Mini Classic Tour. Ik werd namelijk opgebeld door mijn verzekeringsagent met de blijde boodschap dat ze de mini´s verzekerd had gekregen. Er was namelijk niemand die ons nieuwe evenement wilde verzekeren omdat het relatief nieuw was.

Gelukkig, het evenement kon dus doorgang hebben! Ik moest wel even door de bittere pil heen toen ik te horen kreeg wat de premie werd per Mini, maar daarna konden we starten met de eerste klassieke rally over de Veluwe in deze authentieke Engelse autootjes. Engels, dat waren we dus vergeten. Na terugkomst ontving ik 4 raamslingers. Blijkbaar moet je dus andersom draaien om het raam open te krijgen. De aanvragen bleven komen en de organisatie rondom dit arrangement moest beter worden geregeld. Zo werden er Mini Barretjes achterin elke Mini gebouwd, werd er besloten om een monteur in vaste dienst te nemen en vroegen we bij het C-elftal van onze plaatselijke voetbalclub om de Mini´s te komen wassen. Als Mini´s op locatie gebracht moeten worden laten wij dit door enthousiaste ouderen uit ons dorp verzorgen.

Daarna begonnen we de arrangementen te ontwikkelen, waaronder een bezoek aan Landgoed het Roode Koper waar we met grote regelmaat een High Tea tijdens de tour nuttigde. Ook de combinatie met vliegveld Teuge, waardoor ons arrangement Fly&Drive een feit werd. We begonnen met 8 Mini´s en ondertussen is onze floot 25 Mini Coopers geworden, uit verschillende jaren, verschillende kleuren en verschillende edities.

In de 12 ½ jaar tijd dat we nu onderweg zijn, hebben we dan ook ontzettend veel leuke verhalen, reacties en bijzondere situaties langs zien komen. Onze Mini´s zijn gebruikt voor tv opnames, voor trouwerijen, voor relatiedagen, reclames en uiteraard voor leuke bedrijfsevenementen in binnen en buitenland. Ze werden door de jaren heen gecombineerd met helikopters, parasailen, RIB boten, solexrijden, paardrijden, droppingen, limousines of met diverse andere oldtimers. Ze hebben gereden in Italië, België, Duitsland en stonden geparkeerd voor luxe hotels, kastelen, landgoederen maar ook voor bedrijfspanden van jubilerende bedrijven.

We hebben ruim 50.000 mensen blij gemaakt met onze Mini Rijbewijs sleutelhanger, als aandenken aan dit originele event. Totaal hebben we al 2 miljoen kilometer afgelegd met onze verzameling oldtimers. Op 12 oktober a.s. is het dan ook 12 ½ jaar geleden dat we de Mini Classic Tour zijn gestart en wie jarig is, trakteert! Iedereen die een tour boekt krijgt bij ontvangst een gratis Mini High Tea. Daarnaast hebben we nog een aantal andere leuke acties waar u uw voordeel mee kunt doen!

Maximaal plezier gewenst in onze Mini Coopers!

Met vriendelijke groet,

Erik Kroon
Eigenaar SOS Events BV.
www.bedrijfsfeest.nl

Erik is tevens eigenaar van Klimbos Garderen, Escaperoombeekbergen.nl, VeluweSpecialist en
Mini Classic Tour.

Erik Kroon

Erik Kroon

Erik Kroon (1975) is sinds 1996 eigenaar van SOS Events. SOS verzorgt ruim 1100 zakelijke evenementen per jaar, uitsluitend vanaf hotels en restaurants veelal op de Veluwe. Deze evenementen worden grotendeels via 70 websites gegenereerd, waarvan www.bedrijfsfeest.nl de grootste is. Erik was in 2006 finalist Entrepreneur of the Year en in 2003 finalist ondernemer van Gelderland.

Wat vindt u van dit verhaal? Reageer hier:

Laatste Blogs


05-03
Teambuilding op de Veluwe? Het...

10-02
Schindler Familyday!

27-01
Grote kans dat je volgende uit...

09-01
Klachten voorkomen? Doe een in...

08-01
Waarom RentSeeDo mislukte

06-01
Verzekeraar helpt mijn bedrijf...

14-08
Outdoor is het nieuwe indoor

09-08
Waarom bedrijfsuitjes niet mee...

12-02
Pretpark of SOS Events

02-08
Top 10: Populairste bedrijfsui...
» Alle blogs